AmeriCarGo

BLOG

2018-12-20

Usaboltból AmeriCarGo Hungary? De miért is?

image

Már több, mint 20 éve intézünk járműbehozatalt, majd csomag- és alkatrész szállítmányozást az USA-ból. 20 év sok idő - ennyi még gombócból is sok - mi mégsem fáradunk, és mai is az induláskori lelkesedésünk hajt bennünket. Arra törekszünk nap, mint nap, hogy még gyorsabb, még kedvezőbb lehetőségeket kínáljunk ügyfeleinknek - akik között legnagyobb örömünkre egyre többeket üdvözölhetünk!
De ha minden kerek, akkor joggal merül fel a kérdés, miért kell nevet váltani? A válasz egyszerű: hogy még kerekebb legyen!
Az USABOLT azoknak, akik csak az elnevezéssel találkoztak és nem ismerték a szolgáltatásainkat azt sugallta, hogy amerikai cuccokat forgalmazó cég vagyunk. Pedig nem... és nem is Usain Bolt, a nyolcszoros olimpai és tízszeres világbajnok jamaicai atléta. Szóval úgy gondoltuk, elérkezett az idő, hogy olyan névvel folytassuk tovább, ami sokkal jobban kifejezi a tevékenységünket. Így lettünk AmeriCarGo Hungary!
És ha már ebben újítunk, akkor természetesen felfrissítjük a weboldalunkat, egyúttal pedig a szolgáltatásainkat is bővítjük! Mostantól nem csak az USA-ból, hanem Kanadából is szállítunk, és nem csak hajóval, hanem amit lehet repülővel, hogy még gyorsabbak legyünk. Innentől kezdve nem csak logisztikával foglalkozunk: ha ez az igény, levesszük a megbízók válláról a járművel kapcsolatos összes papírmunkát, és építőipari hasonlattal élve kulcsrakészen adjuk át a járgányt
Aki már szállíttatott autót az USA-ból tudja, hogy nem olyan egyszerű és gyors, mintha egy magyar kereskedőtől vásárolna. Amit azonban Amerikából kap, az felszereltségét tekintve a legtöbb esetben összehasonlíthatatlan az itthon vagy Európában forgalmazott járművekkel. Nem beszélve az érzésről, hogy olyan autóval vagy motorral gurulhat, amiből nem futkározik még 10.000 ugyanolyan az utakon. Aki azt gondolja, hogy számára ez megfizethetetlen, az téved. Mindenkinek kínálunk megoldást, és megkeressük a legjobb lehetőséget.
Szóval, ha szeretnél amerikait, egyedit, felszereltebbet vagy valami extrát álmodtál meg, valóra váltjuk az álmodat. Ha pedig már megvan a vágyott járgány és ahhoz hozatnál alkatrészt, abban is segítünk!