AmeriCarGo

Szállítás Amerikából egyszerűen?

Igen, velünk lehetséges!
Több, mint 20 éves tapasztalatunknak köszönhetően számunkra ez már gyerekjáték.

Bízza ránk az álmai megvalósítását!

Hogyan működik a szállítás folyamata?

1

termék beszerzése és telephelyre szállítása

A termék beszerzését és az amerikai telephelyre szállítását igénytől függően intézheti ön, de ránk is bízhtja!

időtartam: kb. 1-2 hét
2

konténerek megtöltése, kihajózás

Telephelyre érkezéskor a következő induló konténerbe kerül az amerikai vámkezelés után.

időtartam: kb. 1-2 hét
3

tengeri szállítás

A keleti és a nyugati partról is szállítunk, indítunk konténert, attól függően, hogy a megvásárolt termék/jármű melyik telephelyhez esik közelebb (az USA-n belüli szárazföldi szállítás költségeit csökkentve).

időtartam: New York → európai kikötő kb. 3 hét, Los Angeles → európai kikötő kb. 4 hét
4

behajózás, európai szállítás

A konténerszállító hajók európai kikötőbe érkezése utána szerződött partnerünk elvégzi a vámkezelést majd a konténer indul tovább Budapestre.

időtartam: kb. 1-2 hét
5

magyarországi telephelyre érkezés

Cégünk az egyetlen olyan, USA-ból történő szállítmányozást szervező cég, aki konténerek fogadására alkalmas saját telephellyel rendelkezik Magyarországon. Az átvétel általában Szentendrén történik, de külön kérésre lehetőség van hosszabb tárolásra, vagy a telephelyről történő tovább szállításra belföldre, vagy akár külföldre is.

Hogyan működik a jármű licitálás/árverés?

A legtöbb amerikai árverési oldalon csak regisztrált kereskedők vásárolhatnak, de rajtunk keresztül Önnek is lehetősége van a vásárlásra. Érdemes nézegetni ezeket az oldalakat (pl.Copart, IAAI), néha nagyon jutányos áron vásárolhatunk.

1LICIT ELŐKÉSZÜLETEK

A kiválasztott jármű linkjét Ön elküldi nekünk és átbeszéljük a fontos kérdéseket a licit előtt (pl. maximum megadható ár, alkatrész igény).

2LICITÁLÁS

Egész Amerikában mindennap, több helyszínen tartanak árveréseket (magyar idő szerint általában éjszaka). Az árverés élő és teljesen online. Miután az Ön által kiválasztott autó sorra kerül, azonnal licitálhatunk rá.

3GYŐZTES LICIT

Ezesetben másnap reggel Önnek azonnal utalni kell a teljes vételárat a számlánkra, amelyet továbbutalunk, mert az aukciós oldalak nagyon rövid időt szabnak meg a kifizetésre és 2-3 munkanap mire magyar számláról kiér a pénz Amerikába.

4SZÁLLÍTÁS

Amint kiért a vételár, intézzük a felvételt a vásárlás helyszínéről és elszállítjuk a legközelebbi telephelyünkig, majd intézzük a további szállítást és a teljes adminisztrációt.

+ÚJ ÜGYFÉL

Ha Ön új ügyfél, szükséges 10% letét előzetes befizetése a számlánkra (mivel visszavont vásárlás után a visszalistázási díj 10%). Ez az összeg, ha megnyertük a licitet, beleszámít a vételárba, ha nem, benthagyható a számlánkon, amíg nem lesz sikeres licit. Ha Ön úgy dönt, hogy vissza akarja kapni, azonnal visszautaljuk, levonva az utalások költségeit.

Javasolt partnerek a termék kiválasztásához

Az amerikai aukciós oldalakon (pl. Copart, IAA), rendelkezünk regisztrációval és a licitálás, kifizetés lebonyolítását is átvállaljuk Öntől!

ők már hazahozattak velünk

Egy kis Amerikát